perjantai 25. toukokuuta 2007

homma etenee

Alkuviikosta sähkömiehet kävivät asentelemassa uutta sähköpääkeskusta taloon ja vetelemässä piuhoja seinään laitetuista putkista läpi. Vessan/pesuhuoneen tiili pitäisi saada rälläkällä ajettua vielä muutama ura lattialämmitystä ja sen termostaattia varten. Se on likaista homaa se, viime kerran jäljiltä oli koko talo täynnä punaista pölyä.

Porailin myös viemäri- ja vesiputkille reiät vessasta keittiöön. Lämminvesivaraajan allekin on kaukalo jo asettunut paikoilleen. Jospa tänään saisi siihen laitettua maton paikoilleen, niin pääsisi ensi viikolla tekemään putkityöt loppuun.

Keittiökalusteetkin saapuivat. Ovien punaista sävyä arvottiin ensin, että onko se nyt oikeanlainen (värisävy otettiin Smegin jääkaapista, jonka ostimme jo aikaisemmin). Kyllä se nyt taitaa tarpeeksi lähellä kuitenkin olla. Näitä keittiökaappejakin olisi haaveissa päästä jo viikonloppuna asentelemaan.

Eilen haettiin rautakaupasta leca-soraa ja uretaanilevyä vessan lattiaa varten.

Koko talo on kuin räjähdyksen jäljiltä, tavaraa ja betoni-/puupölyä joka paikassa ja reikiä kaikki seinät täynnä. Hommat etenee hitaasti, kun päivät joutuu käymään töissä. Mutta kyllähän sitä rahassa säästää kun vain kestää sen että kaikki etenee itse tehden hitaammin.

Ei kommentteja: