perjantai 8. toukokuuta 2009

Tervetuloa kevät!

Ja uusi energinen minä! Nyt on taas piiiiiiiiiikkuhiljaa remonttihommat käynnistyneet. Sain pilkottua kaikki loput jätelaudat ja kaadetut puunpätkät pihalta. Yllättävän paljon polttopuuta siitä tuli. 

Vessaan sain tehtyä listat VIHDOIN ja VIIMEIN. Eihän se vienytkään kuin ehkä vuoden päivät. Mutta oli pirullisia kulmia ja koloja tehtävänä. Ja seinätkin vinot joka suuntaan. Mutta eiköhän ne siitä pakkelilla siistiydy :) Niin ja vessaan tein viimeisen puupaneloinninkin. Eli nyt vaan sitä pakkelia ja maalia ja sitten on alakerta valamis :)

Saunalle ostettiin lakkaa seinään, kun alkavat olla alareunasta jo niin kulahtaneita nuo paneelit. Niitä ei kyllä olla vaihtamassa, ovat niin tunnelmalliset. Mutta annetaan ny vähän kuitenkin tekohengitystä.

UUlan pellavaöljymaalia ostettiin ikkunoita varten, restaurointiopiskelijat tulevat huomenna hakemaan niitä korjattavaksi.

Ja punamultamaalia saunarakennukseen ostettiin, jäi maalaukset vähän viime kesänä kesken.

Niin, ja tänään alkoi portaiden suunnittelu! Ensin tyhjensin tuon porraskäytävähuoneen kaikesta romusta (mistä ihmeestä sitä tavaraa sinne olikin kertynyt niin kitusti), sitten piirtelin millimetripaperille suunnitelmat ja lopulta mallit huoneen seinään. Huomenna ajattelin ruveta kokeilemaan rungon rakentamista.

Et semmosta nyt ainakin. Ai niin, ja jotkut äidin pikku kullanmussukat oli vapun aikana hajoittaneet meidän riukuaidan! ja oikeen energiaa ja paneutumista oli asiaan käytetty kun kaikki salvoksetkin oli katkottu. Meinas pistää vihaksi. Nyt ne on kuitenkin taas kuosissa,
kunnes taas joku innostuu niitä turmelemaan.

Että hyvää kevättä vain kaikille!

Joo, ja siilikin oli herännyt talviuniltaan. Ja vanhan mökin betonivesikourut on ny asennettu.

Ei kommentteja: